top of page

September studio creëert unieke ruimtes. Met veel bewondering voor Scandinavië, bijzondere details en speciale materialen. Interieurconcepten gevormd door jouw wensen. Door te durven kiezen, voor kleur, voor kwaliteit. Het is een reflectie van wie je bent en hoe je je voelt. Een fijn interieur, een goed gevoel. 

17905377580817450.jpg

'Creativity takes courage.'

We werken graag samen met interieurbouwers, keuken- en badkamerleveranciers maar ook (onder)aannemers. Om er samen voor te zorgen dat het ontwerp bewaakt wordt, maar ook een stukje ontzorging te kunnen bieden. Dit is een onderdeel van het totaaladvies. 

diensten

Kleuradvies

We helpen je graag in je woning met het bepalen van schilderkleuren of nieuwe wandafwerkingen. Zoals het toevoegen van bijvoorbeeld tegelwerk of behang. 

Totaalontwerp

In het totaalontwerp worden alle zaken behandeld om klaar te zijn voor de uitvoering. 2D ontwerp tekeningen zoals natuurlijk de indeling, maar ook wandafwerkingsplan, licht- en elektraplan, maatwerkelementen en het moodboard. Ter aanvulling wordt er dan ook vaak gekozen om nog een 3D te laten maken. 

Conceptontwerp

Een conceptontwerp bestaat uit 2D tekeningen van de indeling + kleur en materiaal advies. Met dit ontwerp heb je een goede richting en ben je in de gelegenheid om zelf te gaan shoppen en tot een resultaat te komen. 

Licht- / Elektraplan

Een licht en elektraplan kunnen in diverse ontwerpen/verbouwing een belangrijk element zijn. Ook als er geen constructieve of bouwkundige ingrijpen worden gedaan is het altijd verstandig om je lichtplan te herzien. Bij nieuwbouw of verbouw worden licht- en elektraplan samen herzien. In beide gevallen is dit een belangrijk, maar vaak vergeten element. 

3D

Na het conceptontwerp kan het een toevoeging zijn om alle keuzes en wensen te zien in 3D beelden. Dit wordt fotorealistisch weergegeven zodat je alle elementen te zien krijgt. Het 2D plan, de materialen en kleuren, eventueel een lichtplan en maatwerk. 

Uitvoering + begeleiding

Uitvoering + begeleiding

In de uitvoering worden de interieurbouwers, keuken-/ badkamerleveranciers en (onder)aannemers aangestuurd. Om ervoor te zorgen dat de klant wordt ontzorgt. Er samen voor te zorgen dat het ontwerp uit wordt gevoerd zoals besproken. 

Hej

Ik ben Maud, interieurontwerper, het gezicht achter September Studio. ​Geïnspireerd door 80s muziek, fascinatie voor fotografie, cultuur, kunst en Scandinavië.

SP2019-Hal2-Showroom-28-LowRes.JPG
september studio beeldmerk transparant.p
bottom of page